LEGO Lady Liberty sleutelhanger - 854082

Lady Liberty sleutelhanger

Iconische LEGO® sleutelhanger om je spullen een persoonlijk tintje te geven

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 11,94)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Verras een volwassen LEGO fan met de Lady Liberty sleutelhanger (854082). Deze minifiguur van het iconische Vrijheidsbeeld is bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. De sleutelhanger is perfect om je sleutels, tassen en portemonnees op te fleuren en te laten opvallen. Deze LEGO Lady Liberty sleutelhanger is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of elke andere gelegenheid. Geschikt voor LEGO fans vanaf 6 jaar. Hij kan stevig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak of portemonnee. Met een lengte van ongeveer 9 cm is deze sleutelhanger een handige manier om je sleutels bij elkaar te houden en je spullen een persoonlijk tintje te geven.
  • Een minifiguur van het Vrijheidsbeeld aan een stevige metalen ring en ketting.
  • Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor LEGO® fans vanaf 6 jaar. Deze LEGO Lady Liberty sleutelhanger kan stevig aan een sleutelbos, rugzak of portemonnee worden vastgemaakt.
  • Afmetingen: ca. 9 cm lang. Een geweldige manier om je sleutels bij elkaar te houden of je spullen een persoonlijk tintje te geven.