LEGO Kustpolitie en brandmissie - 60308

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Kustpolitie en brandmissie

Politie- en brandweeravonturen voor kinderen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 42,98)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

De LEGO City Kustpolitie en brandmissie (60308) set is een geweldige speelset voor kinderen die graag actieverhalen naspelen. Deze set combineert twee populaire LEGO City thema's in één set en bevat een politiebureau, een politiehelikopter van de kustwacht, een boevenspeedboot en een brandweerboot die echt blijft drijven. Met vier minifiguren, waaronder het personage Tom Bennett uit de tv-serie LEGO City Adventures, kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken.

Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar. Het wordt geleverd met gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS, een onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids kunnen jonge LEGO bouwers echte meesterbouwers worden, dankzij geweldige zoom- en draaifuncties.

LEGO City bouwsets bieden eindeloze speelmogelijkheden met realistische modellen en inspirerende personages. Kinderen kunnen helden worden door boeven te vangen en branden te blussen. Tijdens het bouwen en spelen ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden.

  • Deze hoogwaardige Kustpolitie en brandmissie (60308) speelset bevat meerdere modellen, waaronder realistische voertuigen en inspirerende personages die fantasierijk speelplezier stimuleren.
  • Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een politiebureau, politiehelikopter van de kustwacht, brandweerboot en boevenspeedboot te bouwen, plus 4 minifiguren, waaronder het personage Tom Bennett uit de LEGO City tv-serie.
  • Kinderen kunnen de brandweerboot op het water laten drijven, de LEGO vlammen blussen met de brandblusser en spannende politie- en brandweeravonturen bedenken met de inspirerende minifiguren.
  • Dit is een indrukwekkend cadeau voor fans van de tv-serie LEGO City Adventures en voor kinderen vanaf 5 jaar die graag de held spelen in hun eigen actieverhalen.
  • De afmetingen van het politiebureau zijn ongeveer 23 cm hoog, 12 cm breed en 10 cm diep. De brandweerboot is ongeveer 9 cm hoog, 19 cm lang en 8 cm breed.
  • Geen batterijen nodig. Het LEGO speelgoed in deze set wordt aangedreven door de fantasie van kinderen zelf.
  • Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app, met zoom-, draai- en weergavefuncties die het bouwproces tot leven laten komen.
  • LEGO City speelsets bevatten gedetailleerde gebouwen, realistische speelgoedvoertuigen en inspirerende personages voor urenlang creatief bouwplezier en fantasierijk speelplezier gebaseerd op scenario's uit het echte leven.
  • Alle LEGO stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met deze hoogwaardige Kustpolitie en brandmissie (60308) speelset met meerdere modellen beleven kinderen volop actie met realistische voertuigen en inspirerende personages die fantasierijk speelplezier stimuleren.
  • Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een politiebureau, politiehelikopter van de kustwacht, brandweerboot en boevenspeedboot te bouwen, plus 4 minifiguren, waaronder het personage Tom Bennett uit de LEGO® City tv-serie.
  • Kinderen kunnen de brandweerboot op het water laten drijven, de brandblusser gebruiken om de LEGO® vlammen te blussen en spannende politie- en brandweeravonturen bedenken met de inspirerende minifiguren.
  • Een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor fans van de tv-serie LEGO® City Adventures en voor kinderen vanaf 5 jaar die graag de held spelen in hun eigen verhalen vol actie.
  • Het politiebureau is ca. 23 cm hoog, 12 cm breed en 10 cm diep. De brandweerboot is ca. 9 cm hoog, 19 cm lang en8 cm breed.
  • Geen batterijen nodig. Het LEGO® speelgoed in deze bouwbare speelset wordt aangedreven door de fantasie van kinderen zelf.
  • Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app, met zoom-, draai- en weergavefuncties die het bouwproces pas echt tot leven laten komen.
  • LEGO® City speelsets bevatten gedetailleerde gebouwen, realistische speelgoedvoertuigen en inspirerende personages voor urenlang creatief bouwplezier en fantasierijk speelplezier gebaseerd op scenario's uit het echte leven.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.