LEGO Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis - 70838

Deze set is niet meer in productie sinds 2019-12-31
Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis

Beleef buitenaardse avonturen met dit speelgoedruimtepaleis uit DE LEGO® FILM 2™!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

Beleef spannende ruimteavonturen met 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis uit DE LEGO® FILM 2™. Dit kleurrijke paleis biedt eindeloos speelplezier met een draaibaar bovengedeelte, een afneembare raket voor Koningin Wiedanook Watdanook en capsules voor andere personages. Ontdek de beveiligingsruimte, de gedetailleerde eetkamer en de coole dj-stand. Met de bijgeleverde minifiguur, minipoppetje en 6 stenen figuren kunnen kinderen hun favoriete scènes naspelen en hun eigen verhalen bedenken.

  • Deze LEGO® paleisset bevat 8 personages uit DE LEGO FILM 2™, waaronder Vrijgezel Batman™ en Celeste.
  • Het speelgoedpaleis heeft meerdere verdiepingen, een draaibaar bovengedeelte, afneembare raket en capsules, 2 balkons, een beveiligingsruimte en een eetkamer met een dj-stand.
  • Ook inbegrepen is de bouwbare lolly van de Koninklijke wachter.
  • De minifiguur van Vrijgezel Batman™, het minipoppetje van Celeste en de figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje en de Koninklijke wachter zijn nieuw vanaf mei 2019.
  • Kinderen kunnen de grappigste scènes uit DE LEGO® FILM 2™ naspelen met deze coole speelgoedpaleis-bouwset.
  • De afmetingen van het speelgoedpaleis zijn ongeveer 48 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Deze LEGO® paleisset is inclusief 8 personages uit DE LEGO FILM 2™: een Vrijgezel Batman™ minifiguur en Celeste minipoppetje, plus van stenen gebouwde figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje, Sterretje, een Koninklijke wachter en 2 Hartjes.
  • Het speelgoedpaleis met verschillende verdiepingen heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules die open kunnen voor andere personages, 2 balkons, een beveiligingsruimte met een bouwbaar bewakingsscherm en verschillende elementen zoals een koffiekopje, een klein hartje en een donut, plus een eetkamer met een tafel, 2 stoelen, een kast, een bouwbare blender, verschillende drank- en voedselelementen en een dj-stand.
  • Ook inclusief de bouwbare lolly van de Koninklijke wachter.
  • De minifiguur van Vrijgezel Batman™ (met speciale kledingopdruk), het minipoppetje van Celeste en de figuren van Koningin Wiedanook Watdanook (kleine versie), IJshoorntje (kleine versie) en de Koninklijke wachter zijn allemaal nieuw vanaf mei 2019.
  • Kinderen kunnen de grappigste scènes uit DE LEGO® FILM 2™ naspelen met deze coole speelgoedpaleis-bouwset.
  • Het speelgoedpaleis is ca. 48 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.