LEGO Kerstkrans 2-in-1 - 40426

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Kerstkrans 2-in-1

Een aanpasbare, van stenen gebouwde feestkrans als fraaie blikvanger!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 47,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze aanpasbare LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 set. De set bevat bouwbare rode strikken en 4 van stenen gebouwde kaarsen die staan voor de 4 weken van de advent. Daarnaast zijn er ook blad- en bessenelementen inbegrepen. Deze 510-delige set is een geweldig cadeau voor de decembermaand. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen de set zelf bouwen, maar het is ook geschikt om het bouwplezier te delen met vrienden en familie. De krans kan aan de muur worden opgehangen, als tafeldecoratie worden gebruikt of worden neergezet of neergelegd, precies zoals de bouwer wil! De adventskrans heeft een diameter van ongeveer 25 cm. De bouwbare kaarsen zijn ongeveer 8 cm hoog op volledige hoogte, maar kunnen ook kleiner worden gemaakt om het effect van een echte, brandende kaars na te bootsen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze aanpasbare LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 set met bouwbare rode strikken, 4 van stenen gebouwde kaarsen die staan voor de 4 weken van de advent, plus blad- en bessenelementen.
  • Deze 510-delige set, een geweldig cadeau voor de decembermaand voor kinderen vanaf 9 jaar, kun je zelf bouwen maar is ook geschikt om het bouwplezier te delen met vrienden en familie. De krans kan aan de muur worden opgehangen, als tafeldecoratie worden gebruikt of worden neergezet of neergelegd: wat de bouwer maar wil!
  • De adventskrans heeft een diameter van ca. 25 cm. De bouwbare kaarsen zijn ca. 8 cm hoog op volledige hoogte, maar kunnen ook kleiner worden gemaakt om het effect van een echte, brandende kaars na te bootsen.