LEGO Kermis MF accessoireset - 40373

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Kermis MF accessoireset

Kermisplezier in LEGO® stijl!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Maak je klaar voor urenlang plezier met de LEGO® Iconische kermis minifigurenaccessoireset (40373)! Deze kleurrijke speelset biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel. Bouw je eigen schiettent en gebruik de noppenschieter om het goudkleurige blik omver te schieten en een schattige teddybeer te winnen. Met de minifiguren van een meisje, vader en twee kermismedewerkers, samen met leuke accessoires, kunnen kinderen hun eigen kermisavonturen bedenken. Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en kan worden toegevoegd aan hun LEGO-collectie voor nog meer speelplezier.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Kinderen kunnen het plezier van de kermis naspelen met deze LEGO® Iconische kermis minifigurenaccessoireset, met een schietbaan met een noppenschieter en twee schattige teddyberen als prijzen.
  • De speelset bevat 4 minifiguren: een meisje (met in januari 2020 nieuw te verschijnen gezicht en kledingdecoratie van een eenhoorn), haar vader en twee kermismedewerkers, met een megafoon en twee ijsjesaccessoire-elementen voor creatief speelplezier.
  • Deze bouwset is ideaal als verjaardags-, sinterklaas- of kerstcadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder om te combineren met hun andere LEGO® sets. De set bevat makkelijk te volgen instructies, zodat zelfs kinderen die voor het eerst gaan bouwen vol vertrouwen aan de slag kunnen gaan.