LEGO Imperium zwaard - 854261

Imperium zwaard

Met het LEGO® NINJAGO® speelgoedzwaard kunnen ninjafans rollenspellen spelen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 15,94)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Met het LEGO® NINJAGO Imperium zwaard (854261) kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising tot leven brengen. Dit indrukwekkende speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een groot gouden blad in de vorm van een hakmes met een bliksemafbeelding. Het handvat is voorzien van een beschermingslus. Het zwaard is een geweldige bron van inspiratie voor kinderen om de actiewereld van NINJAGO te betreden en spannende avonturen te beleven met hun favoriete ninjahelden. Belangrijkste kenmerken: - NINJAGO® speelgoedzwaard - kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met dit indrukwekkende Imperium zwaard (854261). - Cadeau voor ninjafans - dit speelgoedzwaard is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar voor kinderen die graag in de huid willen kruipen van Kai, Nya, Lloyd of een andere ninja. - Afmetingen - het Imperium zwaard is ongeveer 51 cm lang.
  • NINJAGO® speelgoedzwaard – kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met dit indrukwekkende Imperium zwaard (854261)
  • Cadeau voor ninjafans – dit speelgoedzwaard is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen die graag doen alsof ze Kai, Nya, Lloyd of een andere ninja zijn
  • Afmetingen – het Imperium zwaard is ca. 51 cm lang