LEGO IJsbeer en cadeau pakket - 40494

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
IJsbeer en cadeau pakket

Een feestelijke traktatie voor LEGO® fans!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Voeg een vleugje LEGO® magie toe aan de feestdagen met het LEGO IJsbeer en cadeau pakket (40494). Deze winterse bouwset bevat een schattige ijsbeer met een rood-groene sjaal en een bouwbaar ingepakt geschenk. Het cadeau heeft beweegbare linten, gouden stickers en een cadeaulabel met de tekst "With love to". Hang deze kleurrijke modellen in de kerstboom of waar je maar wilt voor een feestelijk LEGO plezier. Het pakket bevat ook een koordje om elk model op te hangen. Deze 142-delige bouwset geeft een creatief tintje aan de kerstdagen. Het is een feestelijke traktatie voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt volop LEGO® bouwplezier voor het hele gezin. De bouwbare ijsbeer is ongeveer 6 cm hoog en het speelgoedcadeau is ongeveer 5 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep. Voeg deze leuke set toe aan je LEGO collectie en geniet van de magie van het bouwen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Het LEGO® IJsbeer en cadeau pakket (40494) bevat een ijsbeer met een sjaal en een bouwbaar cadeau met beweegbare linten, gouden stickers en een label met daarop de tekst "With love to", plus een koordje om elk model op te hangen.
  • Geef de kerstdagen een creatief tintje met deze 142-delige bouwset. Een feestelijke traktatie voor kinderen vanaf 7 jaar en volop LEGO® bouwplezier voor het hele gezin.
  • De bouwbare ijsbeer is ca. 6 cm hoog en het speelgoedcadeau is ca. 5 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep.