LEGO Iedereen is super - 40516

Iedereen is super

Bouw dit eerbetoon aan diversiteit en liefde en geef het een bijzonder plekje

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 40,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Laat je creativiteit de vrije loop met de LEGO® Iedereen is super bouwset (40516). Dit unieke displaymodel bestaat uit 11 minifiguren, elk volledig in één kleur, tegen een prachtige regenboogkleurige achtergrond. Elke minifiguur vertegenwoordigt diversiteit en heeft zijn eigen unieke kleur en bijpassend haar. Plaats dit model trots op een prominente plek om te laten zien dat we, ondanks onze verschillen, samen staan voor inclusiviteit en liefde. Met afmetingen van ongeveer 10 cm hoog, 18 cm breed en 12 cm diep, is dit een opvallende blikvanger die elke ruimte zal opvrolijken. Een geweldige manier voor volwassen LEGO fans om een eerbetoon te brengen aan positiviteit en vriendelijkheid.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Een bouwbaar displaymodel van 11 LEGO® minifiguren die volledig uit één kleur bestaan, elk met een eigen kleur en bijpassend haar, tegen een achtergrond in alle kleuren van de regenboog.
  • Afmetingen: ca. 10 cm hoog, 18 cm breed en 12 cm diep.
  • Met deze LEGO® Iedereen is super 40516 bouwset voor volwassenen breng je op een leuke manier een ode aan diversiteit met een opvallende blikvanger die elke ruimte zal opvrolijken.