LEGO Houten muurhangerset – licht eiken - 5007114

Houten muurhangerset – licht eiken

Stijlvolle muurhangers voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 48,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Muurhangers voor LEGO® fans

Deze leuke, stijlvolle en praktische houten muurhangerset is perfect voor speelse LEGO® fans. De set bevat 3 muurhaken in de vorm van LEGO 1x1 ronde plaatnoppen. Elke muurhaak is gemaakt van FSC-gecertificeerd eiken in een met zeep behandelde licht eiken afwerking.

Makkelijk te bevestigen

De muurhangers zijn eenvoudig te bevestigen dankzij de universele bevestigingshaak aan de achterkant van elke nop. Je kunt verschillende soorten schroeven gebruiken om de muurhangers stevig aan de muur te bevestigen (schroeven niet inbegrepen).

3 afmetingen in 1 set

De muurhangers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, waardoor je diverse items kunt ophangen. De kleine nop heeft een diameter van ongeveer 4 cm, de medium nop is ongeveer 7 cm en de grote nop heeft een diameter van ongeveer 9 cm.

Alle prijzen

  • Muurhangers voor LEGO® fans – 3 muurhangers in de vorm van LEGO 1x1 ronde plaatnoppen, gemaakt van stevig FSC-gecertificeerd eiken in een met zeep behandelde licht eiken afwerking
  • Makkelijk te bevestigen – De universele bevestigingshaak aan de achterkant van elke nop is geschikt voor vele verschillende soorten schroeven (schroeven niet inbegrepen)
  • 3 afmetingen in 1 set – De hangers zijn ca. 4 cm (kleine nop), 7 cm (medium nop) en 9 cm (grote nop)