LEGO Houten boekenrek – licht eiken - 5007107

Houten boekenrek – licht eiken

Veelzijdige opbergoplossing voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Proshop (€ 56,85)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Opbergen voor LEGO® fans

Maak opruimen leuk met deze leuke en praktische opberger, ontworpen als een gigantische LEGO® steen van 1x6 noppen. Het biedt voldoende ruimte om boeken, speelgoed, snuisterijen en andere spulletjes in op te bergen.

Robuuste constructie

Dit LEGO® stenen rek is gemaakt van stevig, FSC-gecertificeerd eikenhout met een met zeep behandelde licht eiken afwerking. Het is ook verkrijgbaar in een donker eiken afwerking (5007108). Het rek is duurzaam en gaat lang mee.

Maak opruimen leuk

Met een hoogte van ongeveer 11 cm, een breedte van 47 cm en een diepte van 7 cm, kan dit rek zowel aan de muur worden bevestigd als op een tafel worden gezet. Het biedt een stevige en stijlvolle opbergruimte voor al het LEGO® speelgoed.

Alle prijzen

  • Opbergen voor LEGO® fans – Leuke en praktische opberger ontworpen als een grote LEGO steen van 1x6 noppen. Groot genoeg om boeken, speelgoed, snuisterijen en andere spulletjes in te doen
  • Robuuste constructie – Gemaakt van stevig, FCS-gecertificeerd eiken in een met zeep behandelde licht eiken afwerking. Ook verkrijgbaar in een donker eiken afwerking (5007108)
  • Maak opruimen leuk – Dit rek is ca. 11 cm hoog, 47 cm breed en 7 cm hoog en kan zowel aan de muur worden bevestigd als op tafel worden gezet voor een stevige opbergruimte