LEGO Heuptasje in de vorm van een steen – marineblauw - 5006976

Heuptasje in de vorm van een steen – marineblauw

Stijlvol heuptasje voor LEGO® fans

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 17,99 € 23,94 Bekijk
Lego België € 29,99 € 35,94 Bekijk

Een handige en trendy heuptas voor al je spulletjes

Met deze coole heuptas van LEGO heb je altijd alles bij de hand! Draag hem over je schouder of om je middel en neem al je belangrijke spulletjes mee. Het hoofdvak met rits is perfect voor je telefoon, portemonnee, sleutels en meer. De twee ronde voorvakjes met rits zijn geïnspireerd op het iconische LEGO-ontwerp en bieden ruimte voor kleinere items. De verstelbare riem zorgt voor een comfortabele pasvorm en met de handige kliksluiting kun je hem snel om doen.

  • Praktisch en leuk - deze stijlvolle heuptas is in de vorm van een LEGO-steen en heeft ritsvakken, een verstelbare riem en een kliksluiting.
  • Compact en comfortabel - met een inhoud van 1,3 liter is deze heuptas ongeveer 6 cm hoog, 21 cm breed en 11 cm diep.
  • Hoogwaardige materialen - de heuptas is waterdicht en voldoet aan de CPSIA-vereisten. Bovendien is hij vrij van pvc, lood en ftalaten.
  • Praktisch en leuk – stijlvol heuptasje in de vorm van een LEGO® steen met ritsvakken, verstelbare riem en kliksluiting.
  • Compact en comfortabel – deze heuptas met een inhoud van 1,3 liter is ca. 6 cm hoog, 21 cm breed en 11 cm diep.
  • Hoogwaardige materialen – het heuptasje is waterdicht en gemaakt van materialen die voldoen aan de CPSIA-vereisten en vrij zijn van pvc, lood en ftalaten.