LEGO Het Louvre - 21024

Deze set is niet meer in productie sinds 2017-12-31
Het Louvre

De LEGO® Louvre set huldigt de wereld van de architectuur!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 64,99 € 64,99 Bekijk
Amazon € 184,00 € 184,00 Bekijk
Bouw je eigen LEGO interpretatie van het beroemde Louvre, het grootste kunstmuseum ter wereld. Dit prachtige gebouw, gelegen aan de oever van de rivier de Seine in Parijs, combineert op verrassende wijze Renaissancestijl en moderne architectuur. Jaarlijks trekt het Louvre meer dan 9 miljoen bezoekers en herbergt het meer dan 35.000 kunstwerken, waaronder de iconische Mona Lisa van Leonardo da Vinci. Het Louvre begon oorspronkelijk als een vesting, gebouwd in 1190 door Koning Philip Augustus om Parijs te beschermen tegen invasies. Na meerdere herbouwingen is het Louvre uitgegroeid tot het adembenemende gebouw dat we vandaag de dag kennen. Dit gedetailleerde LEGO model bevat het beroemde Pavillon de l'Horloge en de karakteristieke glazen piramide, ontworpen door de gerenommeerde architect I. M. Pei. Ontdek de architectonische pracht van het Louvre met dit LEGO bouwwerk. Het model wordt geleverd met een boekje in het Engels en Frans met details over het ontwerp, de architectuur en de geschiedenis van het gebouw. Verzamel de hele LEGO Architecture-serie en breng beroemde gebouwen tot leven. De afmetingen van het Louvre model zijn 13 cm hoog, 17 cm breed en 19 cm diep.
  • Een interpretatie van een authentiek architectonisch meesterwerk: het Louvre
  • Inclusief het prominente Pavillon de l'Horloge en de karakteristieke glazen piramide
  • Inclusief boekje in Engels/Frans met details over ontwerp, architectuur en geschiedenis van het gebouw (Andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture)
  • Verzamel de hele architectuur serie
  • De LEGO® Architecture-serie huldigt de wereld van de architectuur via LEGO versies van beroemde gebouwen en is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor design, architectuur en historie
  • Afmetingen: 13 cm hoog, 17 cm breed en 19 cm diep