LEGO Het koraalrif - 21164

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Het koraalrif

Minecraft™ avonturen onder water

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: SpeelGoedNL (€ 15,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Breng de avonturen van Minecraft® naar de echte wereld met LEGO® Minecraft Het koraalrif (21164). Deze stevige LEGO set is een leuke verrassing voor Minecraft spelers, waarmee ze onderwateravonturen kunnen beleven. De set bevat het populaire personage Alex, compleet met duikhelm, magische broek en zwaard. Ook zijn er een drenkeling, twee kogelvissen (waarvan één 'opgeblazen') en diverse accessoires inbegrepen. Kinderen kunnen samen met Alex afdalen naar de diepten van de oceaan, op zoek naar een verborgen schat tussen het kleurrijke koraal. Onderweg komen ze voorbij zwemmende kogelvissen en een verstopte schatkist. Maar pas op, want er is een verrassingsaanval van een drenkeling! Kinderen kunnen een spannend zwaardgevecht beleven en hun verbeelding de vrije loop laten met deze authentieke Minecraft set. De LEGO Minecraft Het koraalrif set is geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Het is een ideaal cadeau voor Minecraft spelers die hun plezier in de game naar een nieuwe dimensie willen brengen. De set is compact genoeg voor creatief speelplezier, maar groot genoeg om indruk te maken als blikvanger. Met zijn kleurrijke koraalrif en authentieke Minecraft details, biedt deze set eindeloze bouwmogelijkheden. De LEGO Minecraft sets zijn gemaakt om lang mee te gaan en kunnen eenvoudig worden gecombineerd met andere LEGO Minecraft sets. De uitgebreide reeks speelsets brengt de online Minecraft game tot leven met personages, omgevingen en functies die zijn weergegeven in een fantasierijke verzameling duurzame LEGO stenen. LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Veiligheid staat voorop bij LEGO en daarom worden de onderdelen uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • LEGO® Minecraft™ Het koraalrif (21164) is een leuke verrassing voor Minecraft spelers waarmee ze de onderwateravonturen uit de game tot leven kunnen brengen. De LEGO stenen zorgen voor eindeloze mogelijkheden.
  • Stevige LEGO® Minecraft™ set met het populaire personage Alex uit de game, een duikhelm, een magische broek en zwaard, plus een drenkeling, 2 kogelvissen (1 'opgeblazen', 1 normale) en accessoires.
  • Kinderen dalen samen met Alex, de waaghals uit Minecraft™, af naar de diepten van de oceaan op zoek naar een verborgen schat tussen het kleurrijke koraal en verdedigen zich tegen een verrassingsaanval van een drenkeling.
  • Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder. Verras Minecraft™ spelers met een Minecraft bouwset in de echte wereld. Een ideaal cadeautje voor gamers die hun Minecraft plezier een nieuwe dimensie willen geven.
  • De set is ca. 7 cm hoog, 10 cm breed en 10 cm diep – klein genoeg voor creatief speelplezier en groot genoeg als indrukwekkende blikvanger.
  • Het kleurrijkekoraalrif zit boordevol authentieke Minecraft™ details en geweldige accessoires, zoals de verborgen schatkist met daarin een vis en een parel.
  • Deze LEGO® Minecraft™ set is gemaakt om lang mee te gaan, biedt eindeloze bouwmogelijkheden en is eenvoudig te combineren met andere LEGO Minecraft sets.
  • De uitgebreide reeks LEGO® Minecraft™ speelsets brengt de online Minecraft game tot leven met personages, omgevingen en functies die zijn weergegeven in een fantasierijke verzameling duurzame LEGO stenen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.