LEGO Harry Potter™ Hogwarts™ Crests - 31201

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Harry Potter™ Hogwarts™ Crests

Laat zien waar jouw loyaliteit ligt met dit indrukwekkende mozaïekkunstwerk voor aan de muur

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 109,00)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Laat je passie voor Zweinstein zien met LEGO® Art Harry Potter™ Hogwarts™ Crests (31201)

Als Harry Potter™ fan wil je jouw liefde voor Zweinstein op een unieke manier uiten. Met de LEGO® Art Harry Potter™ Hogwarts™ Crests (31201) set kun je een van de vier gedetailleerde afdelingswapens bouwen. Kies uit Griffoendor™, Zwadderich™, Huffelpuf™ of Ravenklauw™ en creëer een prachtig mozaïekkunstwerk.

Ontspan en geniet van een creatieve hobby met deze 4249-delige set. Luister naar de bijbehorende soundtrack en leer meer over de afdelingen en de wereld van Harry Potter™. Wil je iets nieuws? Bouw het om tot een ander afdelingswapen of verzamel alle vier de sets voor het ultieme wapen van Zweinstein.

Deze LEGO® Art set is niet alleen voor kunstenaars en verzamelaars. Hang het trots in je huis of op kantoor en laat zien dat je een echte Harry Potter™ fan bent. Deze set maakt deel uit van een collectie bouwsets die gericht zijn op kunst, muziek, design en architectuur. Het is ook een geweldig cadeau voor andere volwassen LEGO® fans.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Laat jouw passie zien voor alles wat met Zweinstein™ te maken heeft met deze prachtige LEGO® Art Harry Potter™ Hogwarts™ Crests (31201) set, waarmee je 1 van de 4 gedetailleerde afdelingswapens kunt bouwen.
  • Ontsnap even aan de dagelijkse beslommeringen met deze LEGO® set met 4249 onderdelen, waaronder 9 platen voor aan de muur, een exclusieve Harry Potter™ logotegel, een omlijsting van LEGO stenen, een uniek ophangelement en een tegelwipper.
  • Met deze set geniet je op een ontspannende encreatieve manier van jouw passie voor de Harry Potter™ reeks en kom je helemaal tot rust. En dankzij de meegeleverde soundtrack leer je tijdens het bouwen nog meer over alle afdelingen.
  • Laat jouw liefde voor magie en avontuur zien door dit unieke mozaïek te bouwen en aan de muur te hangen. Combineer 4 van deze sets voor het ultieme wapen van Zweinstein™ en ga voor nog meer tijd voor jezelf.
  • Dit kunstwerk is ca. 40 x 40 cm, biedt 4 bouwmogelijkheden en laat jou of een andere Harry Potter™ fan in jouw leven die ook van doe-het-zelfprojecten houdt genieten van een rustige activiteit.
  • De fraai uitgevoerde instructies begeleiden je bij het bouwproces en bieden je een ontspannend en creatief LEGO® project.
  • LEGO® Art sets zijn echte blikvangers voor aan de muur of op een plank. Ze bieden volwassenen zoals jij een boeiende bouwervaring waarmee je jouw passie voor creatieve kunst kunt uiten.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibelen comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat dit Hogwarts™ Crests model voor aan de muur voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.