LEGO Gru, Stuart en Otto - 40420

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Gru, Stuart en Otto

BrickHeadz™ verzamelmodellen van 3 personages uit de Minions film

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Proshop (€ 43,62)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
LEGO® BrickHeadz™ Gru, Stuart en Otto (40420) is een verzamelset met 3 personages uit de film Minions: Gru, Minion Stuart en Minion Otto. Elke BrickHeadz heeft een eigen personage-ID en wordt geleverd met een robuuste bouwplaat om ze gemakkelijk neer te zetten, alleen of samen met andere BrickHeadz modellen. Deze set biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die past bij hun leeftijd. Het is een geweldig cadeau voor LEGO® fans en Minions liefhebbers. Bovendien kunnen ze deze set combineren met LEGO® BrickHeadz™ Belle Bottom, Kevin en Bob 40421 voor nog meer speelplezier. Met de 244-delige speelgoedset kunnen kinderen eindeloos creatief plezier beleven. Ze kunnen bouwen, spelen en de personages als blikvanger neerzetten. Gru is ongeveer 8 cm hoog en zijn Minion vriendjes zijn ongeveer 6 cm hoog.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met deze verzamelset kunnen kinderen leuke LEGO® BrickHeadz™ modellen bouwen van 3 herkenbare personages uit de film Minions: The Rise of Gru.
  • De set is een geweldig cadeau voor LEGO® fans en Minions liefhebbers en biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Te combineren met LEGO® BrickHeadz™ Belle Bottom, Kevin en Bob 40421 voor nog meer doldwaze speelavonturen.
  • Kinderen beleven eindeloos creatief plezier met de ca. 8 cm hoge Gru en zijn Minion vriendjes van ca. 6 cm hoog in deze 244-delige speelgoedset, waarmee ze kunnen bouwen en spelen en die ze als blikvanger kunnen neerzetten.