LEGO Gouden zwaard - 854259

Gouden zwaard

LEGO® NINJAGO® speelgoedzwaard voor avontuurlijke rollenspellen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 15,94)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Kinderen kunnen hun innerlijke ninjahelden tot leven brengen met het LEGO® NINJAGO® Gouden zwaard (854259). Dit speelgoedzwaard is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een stevig handvat met de uitstraling van gesneden hout. Het grote lemmet is voorzien van een opvallende afbeelding die de verbeelding van elke kleine ninja prikkelt. Met dit zwaard kunnen kinderen zich onderdompelen in de NINJAGO fantasiewereld en urenlang plezier beleven aan actief rollenspel. - NINJAGO® speelgoedzwaard: Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen in de huid kruipen van hun favoriete ninjahelden en allerlei fantasieavonturen beleven met dit Gouden zwaard (854259). - Leuk cadeau voor ninjafans: Dit speelgoedzwaard is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Het stimuleert de creativiteit van kinderen en laat hen hun verbeelding gebruiken. - Afmetingen: Het Gouden zwaard is volledig gemaakt van gerecyclede plastic flessen en heeft een hoogte van ongeveer 52 cm.
  • NINJAGO® speelgoedzwaard – kinderen van 6 jaar en ouder kunnen in de huid kruipen van hun favoriete ninjahelden en allerlei fantasieavonturen beleven met dit Gouden zwaard (854259)
  • Leuk cadeau voor ninjafans – dit speelgoedzwaard is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor creatieve kinderen die graag hun verbeelding gebruiken