LEGO Goofy en Pluto - 40378

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Goofy en Pluto

BrickHeadz™ verzamelmodellen van 2 geliefde Disney-figuren

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 30,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Deze set met Goofy en Pluto is een must-have voor LEGO BrickHeadz verzamelaars. Goofy draagt zijn iconische coltrui en hoge groene hoed, terwijl Pluto naast hem speels staat. Beide figuren worden geleverd met stevige bodemplaten, zodat je ze gemakkelijk kunt neerzetten. Geef ze een mooi plekje samen of voeg ze toe aan je andere BrickHeadz modellen. Verzamelaars kunnen elementen van verschillende sets combineren om unieke personages te creëren. Met deze verzamelset kunnen kinderen leuke BrickHeadz modellen bouwen van twee van de meest herkenbare Disney-personages: Goofy en Pluto. Het is een geweldig cadeau voor LEGO en Disney fans en biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past. Goofy is ongeveer 8 cm lang en Pluto is ruim 5 cm lang. Met 214 onderdelen stimuleert deze bouwset de creativiteit van kinderen, omdat ze de figuren kunnen bouwen, neerzetten en ermee kunnen spelen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met deze verzamelset kunnen kinderen leuke LEGO® BrickHeadz™ modellen bouwen van 2 van de meest herkenbare Disney-personages: Goofy en Pluto.
  • De set is een geweldig cadeau voor LEGO® en Disney fans en biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Goofy is ruim 8 cm en Pluto ruim 5 cm lang. Deze 214-delige bouwset stimuleert de creativiteit optimaal doordat kinderen de figuren kunnen bouwen, neerzetten en ermee kunnen spelen.