LEGO Frozen ijskasteel - 10899

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Frozen ijskasteel

Bedenk samen met je peuter de leukste sneeuwverhalen in het ijskasteel uit Disney's Frozen!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 119,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® DUPLO® Disney Frozen IJskasteel

Beleef samen met je peuter fantasierijke avonturen in het LEGO® DUPLO® Disney 10899 Frozen ijskasteel. Help je kind belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken terwijl ze verhalen bedenken met hun favoriete Disney's Frozen personages. Dit speelgoed stimuleert taalvaardigheid, fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie.

Met dit sprankelende ijskasteel, dat peuters zelf kunnen bouwen, kunnen ze scènes uit de Disneyfilm Frozen naspelen of hun eigen verhalen bedenken. Het kasteel heeft een glijbaan, een tafel, stoelen en keukengerei. Met een speciale verlichtingssteen die met een knop te bedienen is, kan het kasteel verlicht worden met verschillende kleuren.

  • Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: Anna, Elsa en Olaf.
  • Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen en zijn of haar fijne motoriek te verbeteren.
  • Stimuleert het bedenken van rollenspellen en het vertellen van verhalen.
  • Het Disney Frozen ijskasteel is ca. 28 cm hoog, 19 cm breed en 16 cm diep.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: Anna, Elsa en Olaf.
  • Dit speelgoedkasteel uit Disney's Frozen heeft een glijbaan, een tafel, stoelen en keukengerei. Een speciale verlichtingssteen die met een knop te bedienen is verlicht het kasteel met verschillende kleuren.
  • Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen en zijn of haar fijne motoriek te verbeteren door de bouwstenen steeds op een andere manier te gebruiken voor eindeloos fantasierijk bouwplezier.
  • Dit bouwspeelgoed voor peuters is ontwikkeld om het bedenken van rollenspellen en het vertellen van verhalen te stimuleren, zodat je kind zijn of haar taalvaardigheid, sociale en emotionele vaardigheden kan verbeteren.
  • Het Disney Frozen ijskasteel is ca. 28 cm hoog, 19 cm breed en 16 cm diep.