LEGO Ford® F-150 Raptor - 42126

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Ford® F-150 Raptor

Stijl ontmoet functionaliteit in dit boeiende bouwproject voor volwassenen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 169,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Ontdek de kracht van de LEGO Technic Ford F-150 Raptor (42126) bouwset

Ben jij een fan van de legendarische Ford F-serie? Dan is de LEGO Technic Ford F-150 Raptor bouwset een must-have voor jouw collectie. Met deze set kun je een ode brengen aan het 'werkpaard' onder de pick-uptrucks en genieten van een boeiende bouwervaring.

Authentieke details en realistische functies

Deze bouwset bevat talloze authentieke details die zijn geïnspireerd op de echte Ford F-150 Raptor pick-uptruck. Bewonder de V6-motor met bewegende zuigers en de vering op alle wielen. Open de 4 deuren, de motorkap en de laadbak om de realistische details aan de binnenkant te bekijken. Na het bouwen van dit verzamelmodel kun je het trots tentoonstellen.

Een laagdrempelige kennismaking met techniek

LEGO Technic sets staan bekend om hun levensechte bewegingen en mechanismen. Met deze bouwset kun je op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek. Het is een perfect cadeau voor volwassen LEGO fans die houden van bouwen en de Ford F-serie.

Ontdek de kracht van de LEGO Technic Ford F-150 Raptor bouwset en breng een eerbetoon aan dit iconische 'werkpaard' onder de pick-uptrucks.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Breng een ode aan het 'werkpaard' onder de pick-uptrucks en bouw de LEGO® Technic Ford® F-150 Raptor (42126).
  • Geniet van een LEGO® Technic bouwproject dat speciaal is ontworpen voor volwassenen en ontdek de talloze kenmerken en functies van de modeltruck.
  • Het model beschikt over authentieke details die zijn geïnspireerd op de echte Ford® F-150 Raptor pick-uptruck, waaronder de V6-motor met bewegende zuigers, plus vering op alle wielen.
  • Bekijk de realistische details aan de binnenkant, plus de 4 deuren, de motorkap en de laadbak die allemaal open kunnen.
  • Na de ontspannende bouwuitdaging kun je jouw LEGO® Technic Ford® F-150 verzamelmodel op een mooi plekje neerzetten.
  • Het model is ca. 15 cm hoog, 42 cm lang en 18 cm breed.
  • Ben je op zoek naar het beste cadeau voor fans van de Ford® F-serie? Deze set is ideaal voor iemand die van pick-uptrucks, coole voertuigen en bouwbare displaymodellen houdt.
  • Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerde bouwmodellen voor LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging.
  • LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.