LEGO Extra DOTS - serie 5 - 41932

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Extra DOTS - serie 5

Eindeloos knutselplezier met Extra DOTS - serie 5!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 9,86)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Extra DOTS - Serie 5: Tropisch thema

Laat je creativiteit de vrije loop met het Extra DOTS - Serie 5 (41932) zakje met tropisch thema! Combineer het met al je andere LEGO® DOTS sets en maak nieuwe ontwerpen die perfect passen bij je kleding, stemming of kamer.

Oneindige creativiteit en zelfexpressie

Met 120 kleurrijke tegels, inclusief 15 glow-in-the-dark tegels en 10 verrassingstegels met unieke decoraties, kunnen kinderen hun kamerdecoraties en armbanden naar hartenlust versieren. Stimuleer hun creativiteit en laat ze zelf bepalen hoe ze hun ontwerpen willen maken.

Coole knutselvibes

Dit kleine speelgoedzakje biedt nog meer mogelijkheden om je LEGO DOTS sets te versieren. Laat je eigen ontwerpen zien, deel tegels met vrienden en combineer ze naar wens. Het zakje is een ideale beloning of verrassing voor creatieve kinderen en een leuke toevoeging aan je andere DOTS of LEGO sets.

  • Verras creatieve kinderen met het coole LEGO® DOTS Extra DOTS - Serie 5 (41932) zakje, waarvan de inhoud een leuke verrassing is!
  • Ontwikkel de creativiteit en ontwerpvaardigheden van kinderen met 95 verzamelbare tegels in verschillende tropische kleuren, inclusief 15 glow-in-the-dark tegels en 10 verrassingstegels met opdruk.
  • Gebruik de tegels op unieke manieren om armbanden en kamerdecoraties te versieren. Combineer ze met andere DOTS sets of LEGO® sets en pas ze helemaal aan naar jouw smaak.
  • Dit Extra DOTS - Serie 5 (41932) zakje is een geweldige verrassing voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar, met vrolijke kleuren en speciale versierde tegels.
  • Stimuleer de creativiteit van kinderen met LEGO® DOTS sets en help ze spelenderwijs hun zelfvertrouwen te ontwikkelen.
  • LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en geven kinderen de vrijheid om accessoires en decoraties te maken die bij hun persoonlijkheid passen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Verras kinderen die graag creatief bezig zijn met dit coole LEGO® DOTS Extra DOTS - serie 5 (41932) zakje waarmee ze hun eigen, persoonlijke decoraties kunnen maken. Wat er precies in het zakje zit, is een leuke verrassing!
  • Vergroot de creativiteit en ontwerpvaardigheden van kinderen met 95 tegels om te verzamelen in een groot aantal tropische kleuren, 15 glow-in-the-dark tegels en 10 van de in totaal 16 mogelijke verrassingstegels met opdruk.
  • De tegels kunnen op allerlei leuke en unieke manieren worden gebruikt voor het versieren van armbanden en kamerdecoraties. Kinderen kunnen de tegels ook combineren met andere DOTS sets of LEGO® sets en deze helemaal aanpassen zoals zij willen.
  • Jonge knutselfans zullen het geweldig vinden om te ontdekken wat er in dit Extra DOTS - serie 5 (41932) zakje zit. De vrolijke kleuren en speciale versierde tegels vormen een leuke verrassing voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
  • Geef kinderen interessante knutselideeën met LEGO® DOTS sets. Dit zakje met gekleurde en versierde tegels helpt kinderen om hun creatieve zelfvertrouwen spelenderwijs te ontwikkelen.
  • LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en geven de zelfexpressie van kinderen een boost door het maken en aanpassen van accessoires of siervoorwerpen voor in hun kamer, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.