LEGO Eternals' luchtaanval - 76145

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Eternals' luchtaanval

Kinderen nemen het samen met 2 Eternal superhelden op tegen een kwaadaardige Deviant

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Amazon (€ 10,00)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

LEGO® Marvel Eternals' luchtaanval (76145) speelset

Beleef spannende avonturen boordevol actie uit de Marvel Studios film met de LEGO® Marvel Eternals' luchtaanval speelset. Jonge superhelden kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken.

Superhelden en een Deviant
Help Ikaris en Sprite wanneer ze worden aangevallen door een reusachtige gevleugelde Deviant. Met deze LEGO bouwspeelgoedset kunnen fans scènes uit de Marvel Studios film The Eternals naspelen en hun eigen avonturen bedenken. Sprite kan levensechte illusies creëren en Ikaris kan vliegen. En als bonus bevat deze set het minifiguur van Sprite!

Marvel Studios The Eternals speelsets
Ontdek het assortiment LEGO Marvel The Eternals bouwspeelgoed met unieke speelsets en coole personages. Deze sets bieden inspiratie voor fantasierijk spel en nemen kinderen mee naar een universum vol avontuur.

  • Beleef allerlei spannende avonturen boordevol actie met de LEGO® Marvel Eternals' luchtaanval speelset.
  • Inclusief 2 LEGO® Marvel The Eternals minifiguren (Ikaris en Sprite), een beweegbare Deviant figuur met vleugels, 2 zwaarden en 2 powerblasters.
  • Help de populaire Eternals wanneer ze worden aangevallen door een gevaarlijke gevleugelde Deviant. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier.
  • Deze LEGO® Marvel The Eternals set is een leuk cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder die houden van uniek bouwspeelgoed met superhelden.
  • De Deviant figuur is ongeveer 11 cm hoog. Deze speelset zorgt niet alleen voor actie, maar ziet er ook fantastisch uit in een kinderkamer.
  • Met de eenvoudige instructies kunnen kinderen zonder oponthoud genieten van het bouwproces en creatief plezier beleven met hun Marvel Studios The Eternals set.
  • Met LEGO® Marvel The Eternals speelgoed kunnen kinderen de avonturen uit de film zelf naspelen en hun eigen verhalen bedenken.
  • LEGO® bouwspeelgoed voldoet aan strikte industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met deze geweldige LEGO® Marvel Eternals' luchtaanval (76145) speelset beleven jonge superhelden allerlei spannende avonturen boordevol actie uit de Marvel Studios film.
  • Met 2 LEGO® Marvel The Eternals minifiguren (Ikaris en Sprite), een kwaadaardige figuur van een Deviant met beweegbare vleugels, 2 saizwaarden, 1 ninjazwaard en 2 powerblasters zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heleboel actie!
  • Kinderen hebben al hun superheldenvaardigheden nodig wanneer een gevaarlijke, gevleugelde Deviant 2 populaire Eternals aanvalt. In deze klassieke strijd tussen goed en kwaad beleven kinderen eindeloze fantasierijke avonturen.
  • Ben je op zoek naar uniek bouwspeelgoed met superhelden voor kinderen? Deze LEGO® Marvel The Eternals set met zijn coole minifiguren, een figuur van een gevleugelde Deviant en superheldenactie is een leuk cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder.
  • De figuur van de Deviant is ca. 11 cm hoog. Met deze LEGO® Marvel The Eternals speelset met een gevecht tussen Ikaris, Sprite en een Deviant beleven kinderen een heleboel superheldenactie. De set ziet er ook fantastisch uit in een kinderkamer.
  • Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies genieten kinderen zonder oponthoud van een boeiend bouwproces en creatief plezier met superhelden met hun Marvel Studios The Eternals set.
  • Met LEGO® Marvel The Eternals speelgoed kunnen kinderen de avonturen boordevol superheldenactie uit de film zelf naspelen! De coole personages om te verzamelen zorgen ervoor dat het fantasierijke rollenspel nooit ophoudt.
  • LEGO® bouwspeelgoed voldoet aan strikte industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat het bouwspeelgoed van jouw kind voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen."