LEGO Eiffeltoren bouwbare magneet - 854011

Eiffeltoren bouwbare magneet

Een eerbetoon aan de Eiffeltoren in LEGO® stijl!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Met de LEGO® Iconic Eiffeltoren bouwbare magneet bouwset (854011) kunnen volwassen LEGO fans een eerbetoon brengen aan een van 's werelds bekendste bezienswaardigheden. Deze leuke miniatuurversie van het iconische Franse monument kan eenvoudig op een koelkast, kluisje of ander magnetisch oppervlak worden bevestigd voor een 'magnifique' Parijse LEGO stijl! Deze set bestaat uit 29 onderdelen, waaronder een magnetische 4x4 bodemplaat en een stickervel voor extra details. Met deze microversie van het wereldberoemde monument kunnen LEGO fans vanaf 6 jaar een magnetische Eiffeltoren maken. Het is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid. Geef een magnetisch oppervlak een monumentaal tintje met deze miniversie van de Eiffeltoren. De bouwset heeft een hoogte van ongeveer 8 cm en een breedte van 6 cm. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het bouwen van dit prachtige LEGO icoon.
  • LEGO® fans vanaf 6 jaar kunnen een magnetische Eiffeltoren maken met deze microversie van het wereldberoemde monument in Parijs, Frankrijk.
  • Deze set met 29 onderdelen bestaat uit een 4x4 magneetbord en een stickervel voor extra details. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid.
  • Geef een magnetisch oppervlak een monumentaal tintje met deze miniversie van de Eiffeltoren van ca. 8 cm hoog en 6 cm breed.