LEGO Donald Duck sleutelhanger - 854111

Donald Duck sleutelhanger

Een opvallend detail aan de tas of sleutelbos van een Disney fan!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 11,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Verras Disney fans met deze geweldige LEGO® - Disney Donald Duck sleutelhanger (854111). Deze sleutelhanger is perfect om mee te nemen op al je avonturen! Donald Duck ziet er keurig uit in zijn klassieke blauw met gele matrozenpak, rode strik en blauwe baret. De sleutelhanger is bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. Je kunt hem gemakkelijk aan je rugzak vastmaken of gebruiken om je sleutels bij elkaar te houden in je zak of tas. Deze opvallende sleutelhanger is een cool cadeau voor Disney fans. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die fan zijn van Disney's Donald Duck of andere bekende Disney personages. De afmetingen zijn ongeveer 9 cm hoog en 4 cm breed, precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten. Haal nu deze LEGO® - Disney Donald Duck sleutelhanger in huis en laat je Disney liefde zien waar je ook gaat!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Verras Disney fans met een coole LEGO® ǀ Disney Donald Duck minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring, die veilig kan worden vastgemaakt aan een rugzak, tas of sleutelbos. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting.
  • Een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar die fan zijn van Disney's Donald Duck of andere bekende Disney personages.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog en 4 cm breed – precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten.