LEGO Disney's Mickey Mouse - 31202

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Disney's Mickey Mouse

Maak een portret van Disney's Mickey Mouse en Minnie Mouse voor in huis

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 139,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Ontspan met LEGO® Art - Disney's Mickey Mouse (31202) set

Ben je een fan van klassieke Disney personages? Dan hebben we het perfecte project voor jou! Met de LEGO® Art - Disney's Mickey Mouse (31202) set kun je 1 of 2 prachtige portretten maken. Laat de stress van je afglijden terwijl je je creatieve vaardigheden inzet voor dit mozaïekproject.

LEGO ontspanning voor volwassenen

Laad jezelf op met deze 2658-delige set terwijl je een tegelportret van Disney's Mickey Mouse of Minnie Mouse in elkaar zet. Luister naar de bijbehorende soundtrack en leer meer over deze beroemde figuren. Wil je iets nieuws proberen? Bouw dan het andere portret of combineer 2 sets tot één groot kunstwerk van Mickey Mouse en Minnie Mouse.

Creatieve mogelijkheden

Je hoeft geen kunstenaar of LEGO fan te zijn om van deze set te genieten. Hang het resultaat aan de muur of zet het neer in je huis of kantoor. Deze LEGO Art set maakt deel uit van een unieke collectie bouwsets gericht op kunst, muziek, design en architectuur. Een geweldig cadeau (voor jezelf)!

  • Laat jouw liefde voor Disney's Mickey Mouse of Minnie Mouse zien met deze prachtige LEGO® Art - Disney's Mickey Mouse (31202) mozaïekset.
  • Neem wat welverdiende tijd voor jezelf met deze LEGO® set met meer dan 2650 onderdelen, inclusief 9 platen voor aan de muur, een Disney handtekeningtegel, een LEGO stenen omlijsting, een uniek ophangelement en een tegelwipper.
  • Ontspan en toon je waardering voor Disney's Mickey Mouse terwijl je bouwt, met de meegeleverde soundtrack die je nieuwe dingen leert.
  • Combineer 2 van deze creatieve hobbysets tot één opvallend geheel met Disney's Mickey Mouse en Minnie Mouse op de achtergrond, om je creativiteit naar een hoger niveau te tillen.
  • Elk portret is ca. 40 x 40 cm en biedt 2 bouwmogelijkheden. Een betekenisvol cadeau voor jezelf of andere Disney fans die van doe-het-zelfprojecten houden.
  • Volg de fraai uitgevoerde instructies voor een ontspannend en creatief LEGO® project.
  • LEGO® Art sets zijn echte blikvangers aan de muur of op een plank. Ze bieden volwassenen zoals jij een boeiende bouwervaring om je passie voor creatieve kunst en doe-het-zelfprojecten te uiten.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • Deze LEGO® Art set voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen en is getest op duurzaamheid.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Laat jouw liefde voor Disney's Mickey Mouse of Minnie Mouse zien met deze prachtige LEGO® Art ǀ Disney's Mickey Mouse (31202) mozaïekset. Je kunt het portret aan de muur hangen of op een plank zetten nadat je het hebt gemaakt.
  • Neem wat welverdiende tijd voor jezelf met deze LEGO® set met meer dan 2650 onderdelen, waaronder 9 platen voor aan de muur, een Disney handtekeningtegel, een omlijsting van LEGO stenen, een uniek ophangelement en een tegelwipper.
  • Met deze set kun je je even helemaal ontspannen en jouw waardering voor Disney's Mickey Mouse aan iedereen laten blijken. En met de meegeleverde soundtrack leer je nieuwe dingen terwijl je bouwt.
  • Verzamel en combineer 2 van deze creatieve hobbysets tot één bijzonder geheel met Disney's Mickey Mouse en Minnie Mouse op een opvallende achtergrond om jouw creativiteit naar een nog hoger niveau te tillen.
  • Een portret is ca. 40 x 40 cm en biedt 2 bouwmogelijkheden. Het is een betekenisvol cadeau voor jezelf of andere Disney fans in je leven die ook van doe-het-zelfprojecten houden.
  • De fraai uitgevoerde instructies begeleiden je bij het bouwproces en bieden je een ontspannend en creatief LEGO® project.
  • LEGO® Art sets zijn echte blikvangers aan de muur of op een plank. Ze bieden volwassenen zoals jij een boeiende bouwervaring waarmee je jouw passie voor creatieve kunst en doe-het-zelfprojecten kunt uiten.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat dit portret van Disney's Mickey Mouse voor aan de muur voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.