LEGO DUPLO Dierentrein - 10955

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Dierentrein

Iedereen aan boord van de dierentrein voor leerzaam speelplezier!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Amazon (€ 26,00)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

LEGO® DUPLO® Mijn eerste dierentrein (10955)

Maak peuters enthousiast over het dierenrijk met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste dierentrein (10955). Deze dierenoptocht is perfect voor echte dierenvrienden en biedt eindeloos speelplezier.

Laat peuters hun fijne motoriek ontwikkelen en een magische wereld vol fantasierijke rollenspellen ontdekken. Ze kunnen de wagons achter elkaar zetten, de dieren op de trein plaatsen, ervan afhalen en op elkaar stapelen. Innovatieve functies, zoals de schommelende nek van de giraf, zorgen voor extra plezier.

Met de bouwkaarten met afbeeldingen kunnen kinderen de stenen op de juiste plek leggen tijdens het bouwen. De trein kan ook worden gekoppeld aan ander DUPLO speelgoed met wielen voor nog meer speelplezier.

  • Bevat 4 bouwbare dieren - olifant, tijger, giraf en panda - die gemakkelijk kunnen worden opgepakt, geplaatst en uit elkaar gehaald door kleine handjes.
  • De set bevat ook 4 'wagons' op wielen om voort te duwen en de dieren op te plaatsen.
  • Kinderen kunnen bouwen, herbouwen, de wagons achter elkaar zetten, dieren op de trein plaatsen en eraf halen, en ze op elkaar stapelen om hun fijne motoriek te ontwikkelen en de leukste verhalen na te spelen.
  • Deze veelzijdige speelset is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en biedt creativiteit, fantasierijke speelmogelijkheden en ontwikkelingsvoordelen. Het is een geweldig cadeau voor peuters.
  • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 45 cm lang en 6 cm breed. Perfect voor kleine handjes om mee te spelen.
  • Inclusief bouwkaarten met afbeeldingen van de modellen op ware grootte, zodat kinderen de stenen tijdens het bouwen op de juiste plek kunnen leggen. Ouders kunnen hun kinderen ook van alles leren over kleuren en vormen.
  • De dieren hebben verschillende moeilijkheidsgraden om de bouwvaardigheden van peuters te stimuleren. Speciale functies, zoals de schommelende nek van de giraf, zorgen voor extra speelplezier.

LEGO® DUPLO® speelsets zijn zorgvuldig ontworpen en bieden kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs te leren. Ouders kunnen samen met hun kinderen waardevolle ontwikkelingsmijlpalen delen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Verras een peuter met de betoverende LEGO® DUPLO® Mijn eerste dierentrein (10955). Dit veelzijdige speelgoed bevat 4 bouwbare dieren die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken, plaatsen en uit elkaar kunnen halen.
  • Bevat een bouwbare olifant (4 onderdelen), tijger (2 onderdelen), giraf (3 onderdelen) en panda (2 onderdelen), plus 4 'wagons' op wielen om voort te duwen.
  • Kinderen kunnen bouwen en herbouwen, de wagons achter elkaar zetten, dieren op de trein zetten en er weer van afhalen en ze op elkaar stapelen. Zo ontwikkelen ze hun fijne motoriek tijdens het naspelen van de leukste verhalen.
  • Deze leuke speelset voor kinderen vanaf 18 maanden heeft het allemaal: creativiteit, fantasierijke speelmogelijkheden en ontwikkelingsvoordelen. Het is een geweldig cadeau voor peuters.
  • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 45 cm lang en 6 cm breed. Perfect voor kleine handjes om op te pakken en mee te spelen.
  • Inclusief bouwkaarten met afbeeldingen van de modellen op ware grootte. Kinderen kunnen de stenen tijdens het bouwen op de afbeeldingen leggen, terwijl ouders hun kind van alles kunnen leren over kleuren en vormen.
  • De dieren hebben allemaal een andere moeilijkheidsgraad om de bouwvaardigheden van peuters te stimuleren. Speciale functies, zoals de schommelende nek van de giraf, maken het spelen nog leuker.
  • Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn met zorg ontworpen en zitten vol functies die kinderen stimuleren om spelenderwijs te leren, zodat ouders samen met hun kinderen dierbare momenten kunnen beleven.
  • LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
  • LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.