LEGO De Illager overval - 21160

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
De Illager overval

Een leuke Minecraft™ dorp speelset – met een bijtende Ravager!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 139,95)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Met de LEGO® Minecraft™ set vol actie kunnen kinderen een avontuur boordevol actie beleven in de inspirerende omgevingen van het populaire computerspel. Deze set bestaat uit 562 stukjes en biedt eindeloos speelplezier voor volwassen LEGO fans. De set bevat 3 verschillende Minecraft locaties: een woestijnhuis met plat dak, een handelspost en een veld met gewassen. Kinderen kunnen de set steeds weer anders opzetten en zo eindeloze rollenspelscenario's creëren. Het speelplezier gaat binnen verder wanneer het dak van het huis wordt gehaald. Naast de vriendelijke dorpsbewoners bevat de set ook de Pillagers, die nieuw zijn vanaf januari 2020, en diverse dieren en accessoires. Maar de echte ster van de set is de bijtende Ravager. Deze grote figuur kan een Minecraft personage dragen en heeft kaken die open en dicht kunnen klappen. Met de LEGO stenen en figuren kunnen kinderen de Minecraft actie tot leven brengen. De set biedt eindeloze speelmogelijkheden, zowel zelfstandig als samen met anderen. En met de bouwbare Minecraft figuren die nieuw zijn vanaf januari 2020, zullen kinderen nooit meer willen stoppen met spelen. Deze veelzijdige set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is ca. 46 cm lang, 34 cm breed en 26 cm hoog. Kinderen kunnen de set zelf bouwen, veranderen en er steeds weer mee spelen. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die op een andere manier hun favoriete game willen beleven. De LEGO Minecraft sets brengen de online actie van Minecraft naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit en bieden kinderen een volledig nieuwe speelervaring. De LEGO bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitscriteria, zodat kinderen veilig kunnen spelen. Met deze LEGO Minecraft set vergroten kinderen hun behendigheid, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Of ze nu zelfstandig of samen met anderen spelen, hun fantasie zorgt ervoor dat het genieten nooit stopt. De instructies zijn gemakkelijk te volgen en kunnen indien nodig worden gedownload via LEGO.com/buildinginstructions.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bied Minecraft™ spelers een volledig nieuwe speelervaring met deze LEGO® Minecraft set vol actie. Kinderen kunnen de 3 delen steeds weer anders opzetten voor eindeloze avonturen, waarin ze vijandige mobs en hun bijtende Ravager moeten verslaan!
  • Kinderen zullen de Illagers (nieuw vanaf januari 2020) en de grote, bijtende Ravager die de Illagers kunnen berijden ongetwijfeld geweldig vinden. Deze slechteriken zorgen voor confrontaties en actie in het spel en in andere LEGO® Minecraft™ sets.
  • Een mysterieuze Kai figuur snelt te hulp om de dorpsbewoners, hun woestijnhuis, hun handelspost en hun gewassen te redden. En wanneer de strijd voorbij is, kunnen spelers de driedelige set ombouwen voor nog meer spannende avonturen.
  • Jongens en meisjes vanaf 7 jaar vinden het geweldig om deze veelzijdige Minecraft™ set te bouwen, te veranderen en er steeds weer mee te spelen. Een geweldig cadeau voor kinderen die graag op een andere manier hun favoriete game willen spelen.
  • De driedelige set is ca. 46 cm lang, 34 cm breed en 26 cm hoog. En wanneer de delen worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO® sets, wordt het plezier nóg groter en beter!
  • Deze set waarvoor geen batterijen nodig zijn vergroot de behendigheid, de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Of ze nu zelfstandig of samen met anderen spelen: hun fantasie zorgt ervoor dat het genieten nooit stopt!
  • Kinderen kunnen direct aan de slag gaan en fantasierijk bouwplezier beleven of de eenvoudige instructies gebruiken om te gaan bouwen! En als je de gids kwijtraakt, kun je de instructies gemakkelijk downloaden via LEGO.com/buildinginstructions.
  • LEGO® Minecraft™ bouwsets brengen de online actie van Minecraft naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit, waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden.
  • LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitscriteria. Dat zorgt ervoor dat de stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, elke keer weer!
  • De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, bijt, buigt, bekrast en rekt de LEGO® stenen en onderdelen zodat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat het veilig is voor jouw kind.