LEGO De Eiffeltoren - 21019

Deze set is niet meer in productie sinds 2018-12-31
De Eiffeltoren

Bouw je eigen LEGO® versie van de beroemde Eiffeltoren!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 34,99 € 40,94 Bekijk
Goodbricks € 129,95 € 129,95 Bekijk
We zijn verheugd om de LEGO® Architecture versie van de beroemde Eiffeltoren te presenteren! Deze iconische constructie, ontworpen door Gustave Eiffel, was de hoofdingang van de wereldtentoonstelling van 1889 en viert het 100-jarig jubileum van de Franse Revolutie. Met 321 elementen kun je nu je eigen LEGO® versie van deze historische toren bouwen. De Eiffeltoren, met zijn 324 meter hoogte, bestaat uit 18.038 gietijzeren elementen die met bouten aan elkaar zijn bevestigd. Het is een stevige constructie die door de jaren heen bestand is gebleven tegen verschillende natuurkrachten. Vandaag de dag is de Eiffeltoren een populaire attractie met miljoenen bezoekers van over de hele wereld. De set bevat ook een boekje met details over het ontwerp, de architectuur en de geschiedenis van de toren. Met afmetingen van 31 cm hoog, 11 cm breed en 11 cm diep past dit unieke model perfect in je kamer of op kantoor. Verzamel ook de andere sets uit de LEGO® Architecture serie om een eerbetoon te brengen aan de wereld van de architectuur. Deze serie is perfect voor iedereen met interesse in design, architectuur en geschiedenis. Let op: het boekje is alleen beschikbaar in het Engels en Frans, maar vertalingen in andere talen kunnen worden gedownload via LEGO.com/architecture.
  • Een LEGO® interpretatie van een beroemd architectonisch werk: de Eiffeltoren
  • Inclusief boekje met details over het ontwerp, de architectuur en de geschiedenis van de toren (alleen in het Engels en Frans. Vertalingen in andere talen kunnen worden gedownload via LEGO.com/architecture)
  • Afmetingen: 31 cm hoog, 11 cm breed en 11 cm diep
  • Verzamel de complete serie Landmark en Architecture sets
  • De LEGO® Architecture productserie vormt een hulde in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, voor iedereen met belangstelling voor design, architectuur en geschiedenis