LEGO De bijenhouderij - 21165

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
De bijenhouderij

Kinderen worden bezige bijtjes met deze actieve LEGO® Minecraft™ speelset

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 39,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® Minecraft™ De bijenhouderij (21165) speelset

Beleef eindeloos actief en fantasierijk plezier met deze leuke LEGO® Minecraft™ De bijenhouderij speelset. Of je nu een fan bent van Minecraft of niet, deze set zit boordevol mogelijkheden voor allerlei leuke rollenspellen.

Help de vriendelijke bijen om bloemen en gewassen te laten groeien en honing te maken in de bijenkorf. Maar wees op je hoede voor een zwerm boze bijen die het schaap en de bange dorpeling aanvallen. Deze veelzijdige set bevat een gevleugelde imker, een dorpeling en 8 bezige bijen, waardoor kinderen direct kunnen gaan spelen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een Minecraft fan? Met de LEGO® Minecraft speelsets genieten kinderen offline van alle leuke dingen uit de online game.

Kenmerken van de LEGO® Minecraft™ De bijenhouderij (21165) speelset:

  • Bevat personages en wezens uit de online game en zit boordevol mogelijkheden voor actieve rollenspellen voor zowel Minecraft spelers als kinderen die de game niet spelen.
  • Inclusief een imker met een dekschild, een dorpeling, een lammetje, 4 vriendelijke bijen en 4 boze bijen. De set bevat ook een draaibare vliegfunctie waarmee de bijen los kunnen gaan vliegen om een ravage aan te richten!
  • Kinderen kunnen de 4 vriendelijke bijen helpen om de bloemen en gewassen te laten groeien en de imker helpen om de 4 boze bijen af te weren die door de lucht zoemen, in rondjes vliegen en het schaap en de dorpeling bang maken.
  • Geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. Een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen die graag op een andere manier hun favoriete game willen spelen.
  • Deze veelzijdige speelset is ca. 19 cm hoog, 16 cm breed en 13 cm diep. Combineer het met ander LEGO Minecraft speelgoed voor nog meer mogelijkheden.
  • Geen batterijen nodig. Deze set wordt volledig gevoed door de fantasie van kinderen! Tijdens het actieve spel ontwikkelen kinderen hun behendigheid, creativiteit en probleemoplossend vermogen.
  • Gemakkelijk te bouwen met eenvoudige gedrukte instructies.
  • LEGO® Minecraft™ bouwsets bieden een nieuwe speelervaring met hoogwaardige modellen die er authentiek uitzien.
  • LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en kwaliteit.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • De LEGO® Minecraft™ De bijenhouderij (21165) speelset bevat personages en wezens uit de online game en zit boordevol mogelijkheden voor actieve rollenspellen voor Minecraft spelers, maar ook voor kinderen die de game niet spelen.
  • Inclusief een imker met een dekschild, een dorpeling, een lammetje, 4 vriendelijke bijen en 4 boze bijen. De set bevat ook een draaibare vliegfunctie waarmee de bijen los kunnen gaan vliegen om een ravage aan te richten!
  • Kinderen kunnen de 4 vriendelijke bijen helpen om de bloemen en gewassen te laten groeien en de imker helpen om de 4 boze bijen af te weren die door de lucht zoemen, in rondjes vliegen en het schaap en de dorpeling bang maken.
  • Zowel Minecraft™ spelers als kinderen van 8 jaar en ouder die de game niet spelen worden bezige bijtjes met dit leuke speelgoed. Een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen die graag op een andere manier hun favoriete game willen spelen.
  • Deze veelzijdige LEGO® Minecraft™ speelsetis ca. 19 cm hoog, 16 cm breed en 13 cm diep. Spelers kunnen de set bouwen, veranderen en er opnieuw mee spelen, en deze combineren met ander LEGO Minecraft speelgoed voor nog meer mogelijkheden.
  • Er zijn geen batterijen nodig voor deze LEGO® Minecraft™ set, omdat deze volledig wordt gevoed door de fantasie van kinderen! Tijdens het actieve spel ontwikkelen kinderen hun behendigheid, creativiteit en probleemoplossend vermogen, of ze nu alleen of met vrienden spelen.
  • Dankzij de eenvoudige gedrukte instructies kunnen kinderen gemakkelijk aan de slag gaan met bouwen en snel gaan spelen met deze LEGO® Minecraft™ set.
  • LEGO® Minecraft™ bouwsets halen de spanning uit de online Minecraft game naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit, waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden!
  • LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de bouwset van jouw kind voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.