LEGO Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak - 40477

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak

Leuke LEGO® figuren om je BrickHeadz™ verzameling mee uit te breiden

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 45,00)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Maak kennis met de LEGO® BrickHeadz™ Disney Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak (40477) set. Deze set is perfect voor Disney fans die graag bouwen en pronken met hun creaties. De gedetailleerde figuren staan op zwarte BrickHeadz standaarden en zijn klaar om geld te tellen of kattenkwaad uit te halen. Dagobert Duck heeft zijn iconische hoge hoed en een bedrukte tegel op zijn bovenlichaam. Kwik, Kwek en Kwak zijn uitgerust met bijpassende honkbalpetten en T-shirts. Deze bouwbare figuren zijn een geweldig cadeau voor Disney fans, BrickHeadz verzamelaars en liefhebbers van stripfiguren. Belangrijkste kenmerken: - Bouwset om te verzamelen met LEGO® BrickHeadz™ versies van Dagobert Duck en zijn achterneefjes Kwik, Kwek en Kwak. - Ideaal cadeau voor LEGO® fans, BrickHeadz™ verzamelaars en Disney fans van 10 jaar en ouder. - Dagobert Duck is ongeveer 10 cm hoog en de jonge eendjes zijn elk ongeveer 6 cm hoog. - Deze 340-delige set bevat 4 figuren, elk met een zwarte BrickHeadz™ standaard.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bouwset om te verzamelen met coole LEGO® BrickHeadz™ versies van de beroemde Dagobert Duck en zijn achterneefjes Kwik, Kwek en Kwak.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO® fans, BrickHeadz™ verzamelaars en Disney fans van 10 jaar en ouder.
  • Disney's Dagobert Duck is ca. 10 cm hoog en de jonge eendjes zijn elk ca. 6 cm hoog. Deze 340-delige set bevat 4 figuren, elk met een zwarte BrickHeadz™ standaard.