LEGO Cyberdrone - 31111

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Cyberdrone

Ruimteavonturen in een Cyberdrone met herbouwbaar 3-in-1 speelgoed

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Unieke Bricks (€ 13,74)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

LEGO Creator 3in1 Cyberdrone (31111) - Bouw en speel avonturen boordevol actie!

Laat kinderen hun fantasie de vrije loop laten met de coole LEGO® Creator 3in1 Cyberdrone (31111) set. Dit model bevat 2 draaibare stuwraketten, een verstelbaar hoogteroer aan de staart en een cockpit met een voorruit die open kan. Perfect voor urenlang speelplezier en rollenspellen.

Het beste speelgoed voor jonge ruimtereizigers

Jonge bouwers kunnen maar liefst 3 verschillende bouw- en speelervaringen beleven met deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset. Begin met het bouwen van een cyberdrone en bouw deze vervolgens om tot een cybermecha of cyberscooter. De set wordt geleverd met een robotminifiguur met een doorschijnend blauw hoofd, die alle 3 de modellen kan besturen.

Een geweldige verzameling 3-in-1 LEGO sets

LEGO Creator 3in1 bouwspeelgoed biedt eindeloze mogelijkheden met 3 verschillende modellen in elke doos! Kinderen kunnen bouwen en herbouwen naar hartenlust. De Creator 3in1 sets stimuleren fantasierijke rollenspellen met geweldige modellen, zoals auto's, dieren en strandhuizen.

Met 113 onderdelen is deze LEGO® Creator 3in1 set een leuke bouwuitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar. Perfect als verrassing voor tussendoor. De cyberdrone heeft een hoogte van ca. 6 cm, lengte van 14 cm en breedte van 6 cm, waardoor hij perfect is om thuis of onderweg mee te spelen.

Kijk uit naar andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets, zoals de Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113), Snelle motor (31114) en Surfer strandhuis (31118).

Met LEGO® Creator 3in1 sets kunnen kinderen eindeloos fantasierijk spelen en verhalen vol actie naspelen met 3 coole en kleurrijke modellen in elke doos. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met zijn 113 onderdelen vormt deze LEGO® Creator 3in1 set een leuke bouwuitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar – een ideale verrassing voor tussendoor.
  • De cyberdrone is ca. 6 cm hoog, 14 cm lang en 6 cm breed – de perfecte afmetingen om thuis of onderweg mee te spelen.
  • Kijk vanaf januari 2021 uit naar andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets: Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113), Snelle motor (31114) en Surfer strandhuis (31118).
  • Met LEGO® Creator 3in1 sets beleven kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier en kunnen ze verhalen boordevol actie naspelen met 3 coole en kleurrijke mogelijke modellen in elke doos.
  • LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.