LEGO Cute Ideas - 5006807

Cute Ideas

Een heleboel ideeën voor schattige LEGO® modellen in kawaii-stijl

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 12,99 € 18,94 Bekijk
Lego België € 12,99 € 18,94 Bekijk
Met LEGO Cute Ideas kunnen kinderen een schattige twist geven aan hun LEGO creaties. Dit kleurrijke boek van 80 pagina's bevat een verzameling originele ideeën en illustraties geïnspireerd op de kawaii-cultuur. Kinderen zullen leren hoe ze hun eigen LEGO stenen kunnen gebruiken om grappige creaties te maken, zoals stapelbare sushi met schattige gezichtjes, ontbijtmaatjes en fantasiewezens. Daarnaast kunnen ze ook tassenhangers en maffe pennenbakjes maken. Het boek wordt geleverd met een exclusief bouwbaar model van een uilhoorn - een combinatie van een eenhoorn en een uil! Het geïllustreerde, gebonden boek van 80 pagina's is een geweldig cadeau voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar, voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden. Het boek heeft een formaat van ongeveer 21 cm lang en 15 cm breed. Let op: het boek is in het Engels.
  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 80 pagina's vol inspirerende ideeën waarmee kinderen LEGO® modellen in kawaii-stijl kunnen bouwen met hun eigen stenen, plus een exclusief bouwbaar model van een uilhoorn.
  • Een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar.
  • Het boek is ca. 21 cm lang en 15 cm breed. Let op: dit boek is in het Engels.