LEGO Creatieve blauwe stenen - 11006

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Creatieve blauwe stenen

Laat de fantasie van kinderen tot leven komen met dit klassieke bouwspeelgoed

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 17,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Bouw je creatieve vaardigheden op met de LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen set. Deze set is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 4 jaar te inspireren om te bouwen, creëren en fantaseren. Met 52-delige set kunnen kinderen 3 eenvoudig te bouwen modellen maken, waaronder een walvis, trein en robot. Elk model heeft leuke functies die de fantasie stimuleren. Deze veelzijdige set biedt eindeloos bouwplezier en moedigt kinderen aan om hun eigen creaties te bedenken en te maken. Het is een geweldig bouwspeelgoed voor beginners en kinderen die hun LEGO stenenverzameling willen uitbreiden. Deze set is een ideaal cadeau voor sinterklaas, verjaardagen of gewoon om zomaar te geven. De LEGO Classic Creatieve Blauwe Stenen set is ook handig voor onderweg, zodat kinderen overal creatief plezier kunnen hebben. Combineer deze set met andere LEGO sets voor nog meer mogelijkheden. Het speelplezier met LEGO is eindeloos, omdat het wordt gevoed door de fantasie van kinderen. Batterijloos speelgoed zoals LEGO stimuleert het kritische denkvermogen en de probleemoplossende vaardigheden van kinderen. Deze set wordt geleverd met eenvoudige, duidelijke instructies, zodat kinderen direct kunnen beginnen met bouwen en spelen. Elke LEGO Classic set zit boordevol ideeën en inspiratie om de creatieve vaardigheden van kinderen te versterken. LEGO speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en is consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. De LEGO Groep zorgt ervoor dat het speelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het veilig is voor jouw kind.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Een spannende mix van blauwe LEGO® stenen om kinderen vanaf 4 jaar te inspireren om te bouwen, creëren en fantaseren. Met 3 eenvoudig te bouwen modellen plus eindeloos bouwplezier zit dit veelzijdige speelgoed boordevol creatieve mogelijkheden.
  • Deze 52-delige set kan worden omgetoverd tot een walvis, trein en robot met leuke functies om fantasierijk spel te stimuleren. Als kinderen hun eigen creaties bedenken en maken, ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan.
  • Kinderen beleven veel plezier met het bouwen en spelen met de 3 speelgoedmodellen, maar wanneer ze de modellen aanpassen en hun eigen bouwwerken creëren is alles mogelijk. Combineer de set met ander LEGO® speelgoed voor nog meer plezier.
  • Geweldig bouwspeelgoed voor beginners en kinderen die hun LEGO® stenenverzameling willen uitbreiden. Dit veelzijdige, leerzame speelgoed is een ideaal sinterklaas- of verjaardagscadeau, of voor welke dag dan ook, voor jongens en meisjes.
  • De LEGO® Classic Creatieve blauwe stenen set kan door ouders handig worden meegenomen voor creatief plezier onderweg. Combineer met andere LEGO sets voor nog meer mogelijkheden.
  • Gevoed door de fantasie van kinderen – dus het speelplezier eindigt nooit! Batterijloos speelgoed geeft het kritische denkvermogen en de probleemoplossende vaardigheden van kinderen een boost en laat ze helemaal zelf leuke dingen maken.
  • Open de doos en het fantasierijke spel begint meteen. Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen met de startmodellen. En zodra ze beginnen, stopt het creatieve plezier niet meer.
  • Elke LEGO® Classic set zit boordevol ideeën en inspiratie. De spannende mix van stenen en onderdelen stimuleert eindeloos vrij spel. Het versterken van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo leuk en intuïtief.
  • LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen: de stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zettenen uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Dit speelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, buigt, bekrast en rekt de LEGO® stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn voor jouw kind.