LEGO Chicago - 21033

Deze set is niet meer in productie sinds 2018-12-31
Chicago

Een prachtig LEGO® Architecture Skyline model is een waardig eerbetoon aan de stad Chicago!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 44,99 € 50,94 Bekijk
Goodbricks € 169,00 € 169,00 Bekijk
Met de LEGO Architecture Skyline collectie kun je de iconische architectuur van Chicago in huis halen. Deze set bevat de beroemde gebouwen zoals de Willis Tower, John Hancock Center, Cloud Gate, DuSable Bridge, Wrigley Building en the Big Red. De set is ontworpen voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. Elk gebouw is nauwkeurig op schaal gemaakt en heeft een natuurgetrouw kleurschema. Met de met tegeltjes beklede bodemplaat en de beweegbare DuSable Bridge kun je zelfs de Chicago River nabootsen. Het bijgesloten boekje bevat interessante informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen, evenals historische feiten over de stad Chicago en het architectonische erfgoed. Deze set bevat meer dan 440 LEGO elementen en biedt een passende bouwervaring voor fans vanaf 12 jaar. Met een hoogte van 20 cm, breedte van 22 cm en diepte van 5 cm is dit een indrukwekkende toevoeging aan je LEGO collectie.
  • Een LEGO® Architecture interpretatie van Chicago.
  • Inclusief Willis Tower™, John Hancock Center, Cloud Gate, DuSable Bridge, Wrigley Building en the Big Red.
  • Het water van de Chicago River wordt aangeduid door de met tegeltjes beklede bodemplaat en de DuSable Bridge kan open en dicht gaan.
  • Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad Chicago en het architectonische erfgoed (alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture)
  • Inclusief 4 x 32 bodemplaat met tegels en decoratief “Chicago” naamplaatje.
  • Bouw je eigen versie van een van de mooiste steden ter wereld met de LEGO® Architecture Skyline collectie.
  • De LEGO® Architecture serie is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis.
  • Deze set omvat meer dan 440 LEGO® elementen en biedt een passende bouwervaring voor fans vanaf 12 jaar.
  • Afmetingen: 20 cm hoog, 22 cm breed en 5 cm diep.