LEGO Bruidegom - 40384

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Bruidegom

Een leuk cadeau om zelf te bouwen voor een aanstaande bruidegom

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 24,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Vier het aanstaande huwelijk van een vriend, familielid of dat van jezelf met de LEGO® BrickHeadz™ Bruidegom bouwset. Dit leuke model is volledig aanpasbaar en wordt geleverd met verschillende accessoires zoals een bril, hoed en kostuumdecoraties. Je kunt zelfs de gezichtsuitdrukking, het haar en de huidskleur van de bruidegom personaliseren. Met maar liefst 11 mogelijke looks kun je creatief aan de slag gaan voor de grote dag! Deze bouwset is een geweldig cadeau voor een aanstaande bruidegom en is geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder. Met 255 onderdelen en een hoogte van ongeveer 8 cm ziet deze bouwbare bruidegom er geweldig uit in combinatie met de LEGO® BrickHeadz™ Bruid of een andere bruidegom!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Dit LEGO® BrickHeadz™ model van een prachtig geklede bruidegom om zelf te bouwen en te verzamelen, met aanpasbare gezichtsuitdrukking, haar en huidskleur, is een geweldig cadeau voor een aanstaande bruidegom voor of op zijn bruiloft.
  • De set is eenvoudig en leuk om te bouwen en geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder.
  • Met 255 onderdelen en een hoogte van ca. 8 cm ziet deze bouwbare bruidegom er geweldig uit in combinatie met de LEGO® BrickHeadz™ Bruid (40383) of een andere bruidegom!