LEGO DUPLO Brandweerauto - 10969

Brandweerauto

Reddingsmissies met de brandweer

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Amazon (€ 22,00)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

Laat de verbeelding van jonge brandweerlieden opbloeien met de LEGO® DUPLO® Rescue Brandweerauto (10969). Deze set is perfect voor kinderen vanaf 2 jaar die dol zijn op brandweerauto's.

Red dieren met de brandweerauto
Er is een kat vast komen te zitten in de boom! Met de brandweerauto kunnen kinderen de ladder omhoog brengen en het bakje draaien door op de hendel te duwen en eraan te draaien. De brandweerauto heeft ook zwaailichten en een sirene (batterijen inbegrepen) om de reddingsmissie nog spannender te maken. Als de kat niet naar beneden wil komen, kan de brandslang worden gebruikt! Deze set biedt peuters de mogelijkheid om hun sociale en emotionele vaardigheden en fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze de avonturen van een alledaagse held naspelen.

Leerzaam spel voor peuters
Met LEGO DUPLO kunnen ouders en peuters waardevolle momenten delen in de ontwikkeling. Kinderen kunnen spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken en zichzelf leren uiten.

Kenmerken van de set:

  • Brandweerauto vol functies - de LEGO® DUPLO® Rescue Brandweerauto (10969) stimuleert de fantasie van jonge brandweerlieden en helpt bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden.
  • Authentieke details - de set bevat LEGO® DUPLO® figuren van een brandweerman en een kat, evenals een bouwbare boom en een multifunctionele brandweerauto met zwaailichten en sirene (batterijen inbegrepen).
  • Leerzaam rollenspel - door fantasierijke reddingsmissies met de brandweerauto na te spelen, verbeteren kinderen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie.
  • Geweldig cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar - alle kinderen zijn dol op brandweerauto's, toch? Deze set is perfect voor peuters die gek zijn op coole voertuigen en dieren.
  • Groots plezier voor kleine brandweerlieden - de brandweerauto is ongeveer 17 cm hoog, 28 cm lang en 17 cm breed en kan goed gecombineerd worden met ander LEGO® DUPLO® speelgoed voor nog meer plezier.
  • Inspirerende verhalen - via een leuk stripverhaal dat is gebaseerd op de speelset, maken kinderen op een geweldige manier kennis met creatief bouwen en fantasierijk spelen.
  • Spelenderwijs leren - alle LEGO® DUPLO® sets zijn zorgvuldig ontworpen met boeiende verhaallijnen, vrolijke kleuren, diverse personages en interessante details om jouw kleine leerling een geweldige start in het leven te geven.
  • Echte kwaliteit - LEGO® DUPLO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald, en dat is al zo sinds 1969.
  • Veiligheid voorop - LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden getest op duurzaamheid en veiligheid om te voldoen aan strikte wereldwijde normen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Brandweerauto vol functies – de LEGO® DUPLO® Rescue Brandweerauto (10969) prikkelt de fantasie van jonge brandweerlieden en stimuleert de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden
  • Authentieke details – de set bevat LEGO® DUPLO® figuren van een brandweerman en een kat, plus een bouwbare boom en een multifunctionele brandweerauto met zwaailichten en sirene (batterijen inbegrepen)
  • Leerzame rollenspellen – tijdens het naspelen van fantasierijke reddingsmissies met de brandweerauto verbeteren kinderen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie
  • Geweldig cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar – alle kinderen houden van brandweerauto's, toch? Deze bouw- en speelset is ideaal voor peuters die dol zijn op coole voertuigen en dieren
  • Groots plezier voor kleine brandweerlieden – de brandweerauto is ca. 17 cm hoog, 28 cm lang en 17 cm breed en kan uitstekend worden gecombineerd met ander LEGO® DUPLO® speelgoed voor nog meer plezier
  • Inspirerende verhalen – via een leuk stripverhaal dat is gebaseerd op de speelset maken kinderen op een geweldige manier kennis met creatief bouwen en fantasierijk spelen
  • Spelenderwijs leren – alle LEGO® DUPLO® sets zijn vakkundig ontworpen met boeiende verhaallijnen, vrolijke kleuren, diverse personages en interessante details om jouw kleine leerling een GROTE start in het leven te geven
  • Echte kwaliteit – LEGO® DUPLO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald, en dat is al zo sinds 1969
  • Veiligheid voor alles – LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen