LEGO Assepoesters koninklijke koets - 43192

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Assepoesters koninklijke koets

Kinderen beleven fantasierijk speelplezier met de leuke koets in deze set

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 84,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Ontdek de magie van Disney's Assepoester met de LEGO® Disney Assepoesters koninklijke koets (43192) set. Deze gedetailleerde bouwset bevat niet alleen de prachtige koets, maar ook gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS via de LEGO Bouwinstructies app. Laat je kinderen hun dromen uitkomen en speel spannende rollenspellen met deze bouwset. Combineer de koets met andere LEGO® Disney sets voor nog meer avontuurlijke verhalen. Een geweldig cadeau voor jonge Disney Princess fans. Deze Disney Princess bouwset bevat minipoppetjes van Assepoester en de Goede Fee, samen met Pieter en 2 LEGO paardenfiguren. Laat je kinderen spelen met de leuke accessoires en duik in een eigen fantasiewereld vol magie en avontuur. Stimuleer creatieve rollenspellen en eindeloze avonturen met de schattige LEGO® Disney Assepoesters koninklijke koets (43192) set. Ontdek een koets met ruimte voor 2 minipoppetjes, een pompoenveldje met een kleine tafel en een schatkist die achterop de koets past. De set zit boordevol leuke accessoires, zoals een uitnodiging voor het bal, een toverstaf, een kroon en glazen muiltjes. Perfect voor het naspelen van favoriete scènes uit de film. De goud met witte koets en de twee paarden vormen een geweldig cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. De koets met paarden is ca. 13 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed. Deze set stimuleert creatief speelplezier en kan ook neergezet worden als decoratie. Met de gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS via de LEGO Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers hun modellen visualiseren en inzoomen tijdens het bouwen. Laat je kinderen genieten van geweldige personages en scènes om na te spelen met LEGO® Disney sets. Dit bouwspeelgoed ontwikkelt creativiteit en fantasie. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Vertrouw op de kwaliteit van LEGO® sinds 1958. LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Stimuleer leuke rollenspellen en eindeloze creatieve avonturen met deze schattige LEGO® ǀ Disney Assepoesters koninklijke koets (43192) set, een geweldige verrassing voor kinderen en fans van Disney's Assepoester.
  • Ontdek een koets met ruimte voor 2 minipoppetjes, een pompoenveldje met een kleine tafel en een schatkist die achterop de koets past, plus 3 LEGO® dierenfiguren.
  • Deze geweldige LEGO® ǀ Disney set zit boordevol leuke accessoires, waaronder een uitnodiging voor het bal, een toverstaf, een kroon en glazen muiltjes. Perfect voor het naspelen van favoriete scènes uit de film en urenlange creatieve rollenspellen.
  • Elke fan van Disney's Assepoester zal deze set fantastisch vinden. De goud met witte koets en de twee paarden vormen een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
  • De koets met paarden is ca. 13 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed. Deze set is ideaal om mee te spelen of neer te zetten en stimuleert creatief speelplezier.
  • Gedrukte bouwinstructies zijn fijn, maar digitale Instructions PLUS zijn nog leuker! Met de LEGO® Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers inzoomen op hun modellen en deze tijdens het bouwen visualiseren.
  • Geef jonge kinderen geweldige personages en scènes om na te spelen met LEGO® ǀ Disney sets. Dit leuke bouwspeelgoed bevat inspirerende verhaalstarters waarmee kinderen hun creativiteit en fantasie ontwikkelen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aanstrikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.