LEGO adidas Originals Superstar - 10282

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
adidas Originals Superstar

Supercoole superster

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: BRICKkampioen (€ 94,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® adidas Originals Superstar (10282) - Een unieke aanwinst voor jouw sneakerverzameling

Ben jij een volwassen LEGO fan en een liefhebber van streetwear? Dan is de LEGO® adidas Originals Superstar (10282) modelset iets voor jou! Met deze set bouw je een replica van de beroemde sneaker met LEGO onderdelen, waardoor je een echte blikvanger creëert.

Authentieke details van de Superstar

Net als de echte sneaker heeft deze LEGO versie alle kenmerkende adidas Originals Superstar details, zoals de schelpvormige neus, het klaverbladlogo en de 3 gekartelde strepen. Maar het beste van alles is dat je zelf kunt kiezen of je de linker- of rechterschoen bouwt! Met 17 extra LEGO onderdelen en bijgeleverde schoenveters, wordt de set geleverd in een authentieke schoenendoos voor een extra vleugje realisme.

Een speciaal bouwproject voor volwassen LEGO fans

Deze LEGO set maakt deel uit van een collectie bouwsets voor volwassenen. Met zijn displaystandaard en informatieplaatje zal dit model bewonderende blikken trekken van iedereen die van adidas en streetwear houdt, en natuurlijk van volwassen LEGO bouwers.

Ontdek de wereld van streetwear en LEGO met de LEGO® adidas Originals Superstar (10282) modelset. Een must-have voor volwassen LEGO fans die op zoek zijn naar iets unieks!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bouw een van 's werelds meest bekende sneakers met de LEGO® adidas Originals Superstar 10282 modelset voor volwassenen.
  • Boordevol authentieke details zoals de beroemde schelpvormige neus, de 3 gekartelde strepen, het adidas logo op de tong en andere Originals Superstar elementen.
  • Dit LEGO® model vormt met zijn schoenveters en authentieke schoenendoos als verpakking een leuk en realistisch eerbetoon aan de originele adidas sneaker.
  • Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een adidas fan? Deze modelset is ideaal voor iedereen die van streetwear houdt en voor volwassen LEGO® bouwers die eens op zoek zijn naar iets heel anders.
  • Afmetingen: ca. 12 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed.
  • Met een displaystandaard en informatieplaatje vormt deze sneaker een echte blikvanger in huis of op kantoor.
  • Inclusief extra LEGO® onderdelen, zodat je ervoor kunt kiezen om een rechterschoen of linkerschoen te bouwen.
  • Deze LEGO® adidas Originals Superstar set maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen LEGO fans die prijs stellen op prachtige ontwerpen en aandacht voor detail.
  • LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO® onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.