LEGO A Visual History - 5006811

A Visual History

Spectaculaire geïllustreerde geschiedenis van de LEGO® minifiguur

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 40,94)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 34,99 € 40,94 Bekijk
Lego België € 34,99 € 40,94 Bekijk

Ontdek de legendarische LEGO Minifiguren met LEGO Minifigure A Visual History

Reis terug in de tijd en ontdek het fascinerende verhaal achter de iconische LEGO minifiguren met LEGO Minifigure A Visual History. Dit kleurrijke boek van 256 pagina's neemt je mee op een avontuurlijke reis door de geschiedenis van de minifiguren. Van de allereerste minifiguur die werd geïntroduceerd in 1978 tot de meest recente toevoegingen, dit boek bevat meer dan 2000 van de populairste en zeldzaamste minifiguren.

Of je nu een fan bent van LEGO NINJAGO, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter of andere thema's, je zult zeker genieten van de uitgebreide collectie minifiguren die in dit boek te vinden zijn. Het is een ware schatkamer voor volwassen LEGO fans.

Als extraatje ontvang je bij dit boek een exclusieve minifiguur van een oranje astronaut. Een unieke toevoeging aan je LEGO collectie!

Belangrijkste kenmerken:

  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 256 pagina's met meer dan 2000 van de populairste en zeldzaamste LEGO minifiguren.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO fans van 9 jaar en ouder, perfect voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden.
  • Met afmetingen van ongeveer 30 cm lang en 26 cm breed is dit boek een indrukwekkende toevoeging aan je boekenplank.
  • Let op: dit boek is in het Engels.

Ontdek de wereld van LEGO minifiguren en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van creativiteit en verbeelding. Bestel nu LEGO Minifigure A Visual History en voeg deze unieke collectie toe aan je LEGO avonturen!

  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 256 pagina's met meer dan 2000 van de populairste en zeldzaamste LEGO® minifiguren. Met een exclusieve minifiguur van een oranje astronaut.
  • Een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor LEGO® fans van 9 jaar en ouder.
  • Het boek is ca. 30 cm lang en 26 cm breed. Let op: dit boek is in het Engels.